ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header10.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

 

Flevo Heren 2 wint competitie opening van Flevo H1.

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd voor Heren 1 & 2 van Flevo sinds maart van dit jaar. De competitie begon gelijk goed, met een derby tussen de twee teams.
Toeschouwers waren deze wedstrijd niet toegestaan en ook coaching middels luid roepen is voorlopig niet toegestaan tijdens de WP competitie. Flevo coach Richard Deuzeman, zag Evert Guliker weer terugkomen bij Flevo na zijn studie. Verder kwamen een aantal jeugdspelers definitief over naar het eerste team.

In de eerste periode wist Flevo H2 op voorsprong te komen door een treffer van Mark Stolk. Voor de rest bleef het rustig op een paar gemiste kansen voor beide kanten na.

Tijdens de tweede periode maakte Heren 2 een fout waardoor een speler tijdelijk weg werd gestuurd. Uiteindelijk lukte het Nick Geluk uit Heren 1 om de stand gelijk
te trekken. Daarna maakte Mark Stolk nog 2 treffers en was de stand 3-1. Even later werd er weer een speler van Heren 2 uitgestuurd maar deze keer lukte het Heren 1
niet om een doelpunt te maken. Daarna werd er nog een keer iemand uitgestuurd van Heren 2, ook deze keer lukte het Heren 1 niet op nog een doelpunt te bemachtigen. Invaller Remy Haverlag kon niet meer meedoen door een lichte verwonding aan het hoofd.

In de derde periode wist Patrick zwart van Heren 1 een treffer te boeken om de stand naar 4-2 te zetten. Heren 2 wist hierop te antwoorden en Jelle Gijtenbeek, Wouter Haandrikman en Ivar Loos maakten in twee minuten tijd een drietal treffers
tegen Heren 1.

In de vierde periode werd Matthijs Jut uit Heren 1 er vroeg uitgestuurd waardoor Flevo H2 een overtal situatie kreeg. Het lukte hen niet deze te benutten en te scoren.
Een paar minuten later werden er alsnog twee treffers geboekt door Flevo 2. Als laatste scoorde Patrick Zwart voor Flevo 1 de laatste treffer van de wedstrijd. De wedstrijd eindigde met en 9-3 overwinning voor Flevo H2.

Eindstand 9-3

Doelpunten Flevo H1: Patrick Zwart (2) en Nick Geluk (1).
Doelpunten Flevo H2: Mark Stolk (4), Ivar Loos (2), Jelle Gijtenbeek, Wouter Haandrikman, en Ingmar Loos (1).

Sponsoren