ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header06.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

Henk Klok 75 jaar lid van FLEVO:
 
 
 
Hij was 13 jaar toen hij door het winnen van zwemwedstrijd van de Ambachtsschool lid mocht worden van FLEVO, het zwem- en waterpolo virus heeft hem gegrepen en nooit meer losgelaten. Henk Klok, een sportman in hart en nieren, is inmiddels 88 jaar en klimt nog met enige regelmaat op zijn racefiets en golf wekelijks. Maar bovenal is hij betrokken bij de waterpolo tak van FLEVO nog wekelijks geeft hij fanatiek training samen met de jeugd en is hij coach van het 4e herenteam.
 

Woensdag 19 mei werd hij tijdens de Algemene Ledenvergadering onder grote belangstelling gehuldigd, Henk is 75 jaar!! lid van FLEVO. Nadat voorzitter Henno Koelewijn hem had gehuldigd en toegesproken werden verschillende opnames vertoond waarin oud-teamgenoten, spelers die hij heeft getraind en gecoached, en collega trainers hem toespraken. Allen spraken vol lof over zijn sportiviteit, fanatisme en humor. Nadat Henk een medaille kreeg omgehangen en verschillende cadeaus had ontvangen nam hij zelf het woord. Na een woord van dank drukte de aanwezigen op het hart dat lid zijn van een vereniging ook betekent dat je je inzet als vrijwilliger, dat konden de aanwezigen beamen.
 


Zoals een van de sprekers zei: 'Zeg je Henk Klok, dan zeg je FLEVO! Zeg je Flevo, dan zeg je Henk KloK' FLEVO hoopt nog lang van de tomeloze inzet van Henk te kunnen genieten. Henk kijkt uit naar een live ontmoeting met zijn oude polomaten in het jubileumjaar 2023, in juli van dat jaar bestaat de vereniging 90 jaar!!
 
 
Ook Carla van Stelten (Ere lid van Flevo) was aanwezig op de ALV
 
 Foto's gemaakt door Harry Koelewijn

Sponsoren