ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header03.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

Waterpolo is een echte teamsport, waarin je van elkaar afhankelijk bent voor een goede prestatie. Je hoort wel eens dat waterpolo een harde en gemene sport zou zijn. Dat is niet zo, bij waterpolo komen blessures juist zeer weinig voor. Voor een wedstrijd worden de nagels gecontroleerd en elke speler heeft een capje met oorbeschermers op. Natuurlijk zijn er scheidsrechters die alles verder goed in de gaten houden!

Waterpolo is een snelle sport, waarbij techniek en tactiek erg belangrijk zijn. Bovendien wordt er met waterpolo een enorme conditie opgebouwd. Flevo heeft waterpoloteams voor alle leeftijden. Alle teams van Flevo doen mee aan de waterpolocompetitie.

Flevo wil hoger op

Prestaties bevorderen het plezier! Een goed voorbeeld is de waterpoloselectie van Flevo die tot de subtop van Nederland behoort. De komende jaren wil Flevo vooral in de breedte sterk groeien. Dat wil dus zeggen dat de meeste aandacht gericht zal zijn op de jeugdopleiding.