ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header06.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

Onze club staat voor gezelligheid, sfeer, ontspanning, saamhorigheid gecombineerd met sportieve prestaties. Het is een zwem- en waterpolovereniging voor en door elkaar georganiseerd. De club bestaat uit bijna 200 leden waarvan er ruim 100 actief zijn. Dat geeft al aan dat er een grote groep mensen betrokken blijft ondanks dat zij niet meer actief deelnemen.

Tijdens de middelbare school is het verplicht om een maatschappelijke stage te lopen. Je moet dus iets gaan doen waar andere mensen voordeel aan beleven. Wat is er dan leuker dan een sportvereniging helpen? Bij Flevo bieden we je alles wat je wenst. Plezier, omgaan met andere mensen, eigen verantwoordelijkheid en een leuke, sportieve omgeving.

Voorbeelden van Stage functies:

  • Assisteren bij polo- of zwemtrainingen en/of zwemwedstrijden.
  • Assisteren bij organisatie evenementen/toernooien.
  • Onderhoud materiaal.
  • Communicatie ; dan kun je een bijdrage leveren aan de redactie van onze website.
  • Commissies / projecten.
  • Wil je meedraaien met een commissie of een projectgroep dan kan dat. Onze commissies zijn met verschillende activiteiten bezig dus er zit bijna altijd wel iets tussen wat bij je past.
  • Club actie’s rond Sinterklaas, Oud & Nieuw, Pasen, etc.

Leerling profiel

Voor alle leerlingen van 3 VMBO - 4 HAVO – 4/5 VWO hebben wij mogelijkheden.
Je kunt een complete maatschappelijke stage bij ons lopen maar ook een gedeelte van je benodigde uren kun je bij ons invullen.

Waar wacht je op?!

Bel of mail ons als je interesse hebt en we gaan samen met jou kijken welke maatschappelijke stage het beste bij jou past ! Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.