ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header03.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

Flevo is een plaatselijke zwemvereniging, waar je op een leuke, sportieve manier in teamverband je eigen zwemprestaties kunt verbeteren. Wanneer je eens wilt meezwemmen om te kijken of dit een sport is die bij jou past, kun je gedurende drie aaneengesloten avonden op proef meetrainen. Voor de jonge zwemmers op maandag- en donderdagavond en voor de wat oudere zwemmers op maandag-, woensdagavond of zaterdagochtend. Hiervoor kun je van tevoren contact opnemen met Pieter Buitelaar, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij maakt dan een afspraak voor de proeftrainingen en zorgt dat er de eerste keer een trainster aanwezig is die je ontvangt, je wat uitleg geeft en kan beoordelen in welke trainingsgroep je ongeveer thuishoort. Na drie keer op proef gezwommen te hebben, ontvang je via de train(st)er een inschrijfformulier waarmee je je kunt inschrijven. Dit formulier is ook te downloaden via de website onder 'lidmaatschap'.

We hopen dat je na het lezen van deze informatie zin hebt om bij ons "op proef" mee te trainen en na de proeftijd besluit om lid te worden van onze gezellige, actieve en sportieve zwemvereniging.

De trainingen worden gegeven op maandag-, woensdag-, donderdagavond of zaterdagochtend (kijk voor meer informatie bij Trainingstijden en trainers en Trainingsgroepen). Afhankelijk van je leeftijd (1), je zwemdiploma (2) en eventuele zwemervaring, word je ingedeeld in een baan. Er wordt dan gewerkt aan techniek, conditie en snelheid.

Naast de wekelijkse trainingen organiseert Flevo ieder jaar een zomerkamp, tijdzwemmen, decemberwedstrijden, clubkampioenschappen en komt Sinterklaas rond 5 december tijdens een trainingsavond. Ook doet Flevo mee aan georganiseerde wedstrijden in de regio.

(1) Minimumleeftijd 5 jaar

(2) Zwemdiploma A + B is verplicht