ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header05.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

 

Bardienst en groenonderhoud

Tijdens de laatste Algemene ledenvergadering is afgestemd dat alle leden (en ouders van jeugdleden) vrijwilligers taken gaan doen voor contributie korting.
Deze activiteiten zijn het draaien van een bardienst tijdens WP- of zwemwedstrijden. Of meewerken aan groenonderhoud van de tuin bij het zwembad op een zaterdag ochtend.
 
Voor FLEVO leveren deze activiteiten korting op de badhuur op.

Om je aan te melden voor één van deze taken kan je inschrijven via de Sportlink App (dit is de Waterpolo App, deze wordt ook gebruikt voor zwemmers).

Er is een handleiding geschreven hoe het inschrijven en ruilen in zijn werk gaat. Deze is te vinden op onze website (zie link nummer 3 onderaan dit artikel)
Mochten er vragen zijn over het gebruik van de Sportlink App, dan kan je contact opnemen met Richard Deuzeman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 
Handige links: