ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header02.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

Aanmelden zwemmen

Als je bij Flevo wilt gaan zwemmen moet je minimaal 5 jaar zijn en in het bezit zijn van zwemdiploma A en B. Om te kijken of je het wel leuk vindt, kun je eerst gedurende drie aaneengesloten trainingsavonden op proef meetrainen (op de maandag- en donderdagavond). Tijdens deze trainingen kun je kijken of je zwemmen als wedstrijdsport wel echt leuk vindt en of het aan je verwachtingen voldoet. Als je wilt komen proeftrainen kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan een afspraak voor de proeftrainingen gemaakt en gezorgd dat er iemand aanwezig is om je te ontvangen, wat uitleg te geven en de weg te wijzen en te beoordelen in welke trainingsgroep je ongeveer thuishoort.

Na drie keer op proef gezwommen te hebben ontvang je een inschrijfformulier, dat moet worden ingevuld om als lid te kunnen worden ingeschreven. Het inschrijfformulier moet worden ondertekend. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar moeten je ouders/verzorgers ondertekenen. Via deze handtekening is Flevo gemachtigd om de contributie automatisch af te schrijven. Het inschrijfformulier moet vervolgens naar het postadres worden gestuurd (zie onder). Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden via de website.

Aanmelden waterpolo

Een goede zwemvaardigheid is de basis van goed waterpolo. Jeugdleden die willen waterpoloën starten daarom ook altijd bij het zwemmen en kunnen daarnaast op dinsdag / donderdag avond een waterpolotraining volgen. De aanmeldprocedure voor waterpolo is bij jeugd dan ook zoals hierboven bij het zwemmen beschreven. Er dient gelijk bij aanmelding een foto aangeleverd te worden. Deze is nodig om mee te kunnen doen aan wedstrijden.

Volwassenen die willen waterpoloën kunnen contact opnemen met via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg kan dan bekeken worden welk team geschikt zou zijn, waarna een afspraak gemaakt kan worden om een keer te komen kijken/meetrainen.

Proeftrainen WP voor de jeugd gaat na aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor de proeftrainingen en ervoor gezorgd dat er iemand aanwezig is om je te ontvangen en voor de eerste uitleg.

Contributie 2024

Geboren
in
Contributie
per jaar
Contributie
per kwartaal
 
2015 of later 246,80 61,70  
2013 en 2014 264,80 66,20  
2011 en 2012 294,40 73,60  
2009 en 2010 322,20 80,55  
2007 en 2008 348,80 87,20  
2006 of eerder 378,80 94,70  

Diversen:
Lidmaatschap bij non actief   63,71  
Inschrijfgeld nieuwe leden    7,75 *
Administratie- en incassokosten bij betaling via overschrijving   25,00 **

* = eenmalig
** = bedrag per jaar

De contributie wordt per kwartaal of per jaar betaald. Wij streven ernaar de contributies als volgt te incasseren:

1e kwartaal
januari t/m maart
2e kwartaal
april t/m juni
3e kwartaal
juli t/m september
4e kwartaal
oktober t/m december
in januari in april in juli in oktober

Bij betaling via overschrijving wordt de nota in de tweede week van februari verzonden. Dit is inclusief een verhoging van € 25,00 administratie- en incassokosten. In dit geval is alleen betaling per jaar mogelijk.

Wijzigingen

Wil je bij wijzigingen in je gegevens het inschrijfformulier downloaden of een nieuw exemplaar aanvragen bij de trainer en dit opnieuw invullen, (laten) ondertekenen en inleveren bij de trainer of opsturen naar het postadres.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Ben je onder de 18 jaar, dan moet worden opgezegd door een ouder/ verzorger. De opzegging moet voorzien zijn van een handtekening. Zolang je niet schriftelijk hebt opgezegd moet er worden betaald, ook al bezoek je de trainingen niet meer of slechts sporadisch. Het opzeggen dient te gebeuren met het formulier welke onderaan deze pagina gedownload kan worden.

Denk er bij het opzeggen aan, dat de opzegging een maand voordat het kwartaal eindigt bij de ledenadministratie binnen moet zijn, dus voor 28/29 februari, 31 mei, 31 augustus of 30 november. Mocht je op een later moment opzeggen, dan ben je het kwartaal daarop volgend ook nog contributie verschuldigd. Bij jaarbetaling moet er voor 1 december opgezegd worden. Er wordt geen contributie terugbetaald.

Email contact

Flevo Zwemmen en Waterpolo
T.a.v. Ledenadministratie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier het inschrijf formulier

Download hier het opzeggingsformulier