ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header04.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

 

Rooster w-officials (januari - mei 2024)


Hierbij het W official rooster tot het einde van het seizoen. Een lastig rooster, gezien er veel wedstrijden worden gespeeld zonder thuisspelend seniorenteam. Het gevolg is dat we vaker aanwezig moeten zijn in weekenden dat we zelf niet spelen. Ik heb zoveel als mogelijk rekening gehouden met ieders belangen. Maar ieder het volledig naar de zin maken kan uiteraard niet. Let vooral op de situatie dat je bent ingedeeld terwijl je zelf ook nog een uitwedstrijd speelt.

Volgende bijzonderheden:
- W cursus wordt begin 2024 georganiseerd. Alle leden vanaf onder de 17 worden uitgenodigd. Deze leden zijn ook reeds ingedeeld als W in opleiding. De bedoeling is dat de leden naast de ervaren officials zitten en meekijken en leren van de taak. Bij jongste leden is rekening gehouden met het tijdstip. Ze mogen nog geen taken zelf uitvoeren.
- Deze leden zijn ook nog steeds als wedstrijdcoordinator uitgenodigd. Let hier goed op en wees op tijd met het opzetten van het bad en het opruimen na alle wedstrijden. Minimaal een half uur voor de start van de wedstrijden. Bij het opruimen hoort ook het nalopen van de kleedkamers op flesjes en rommel.
- Er worden rond de 25 nieuwe W officials opgeleid begin 2024. Daar kunnen we de komende jaren veel plezier van hebben.

Samen moeten we zorgen dat we wedstrijden kunnen blijven spelen. Ik hoop op en verwacht ieders medewerking.

Hier de link naar het rooster in PDF formaat

Update 10 januari 2024
Hierbij een gewijzigd W-rooster (versie 1.2). Het volgende is gewijzigd:
1. O.15 heeft geen 30 seconden, dus geen 3e W-functionaris nodig - die is verwijderd;
2. Er is op paar plekken een scheidsrechter gewijzigd van jeugdteam.


Mvg,

WPcie - Jelmer Kooij