ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header08.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

 

Beste leden,

Hierbij het W-official rooster voor het eerste gedeelte van dit jaar. Met veel moeite tot stand gekomen. Bijna elke speler moet jureren op zijn of haar eigen speelavond. Dat is winst, maar soms moet je daardoor wel jureren voor je eigen wedstrijd.

Nog een wijziging is dat we een corona verantwoordelijke moeten aanstellen. Dat combineren we met de rol van de wedstrijd coördinator. Het is daarmee wel van groot belang dat deze de hele avond aanwezig is en blijft op het zwembad.

Derde punt is dat we alle leden nodig hebben. De druk op vrijwilligers wordt alleen maar groter. Daarom is besloten om de leden die (nog) geen W-official rol in te delen als wedstrijdcoördinator. Dit is een zeer beperkte inzet en zal niet meer dan 2 keer per jaar bedragen.We danken jullie allemaal voor de inzet.

Als er geruild moet worden kan dat binnen het team of met de teams die op dezelfde avond spelen. Let erop dat je minimaal 3 keer per jaar moet zitten.

Dank allemaal!

Jelmer Kooij - WP Commissie

 

Link naar W-official Rooster (okt - dec 2020)

 

 

Sponsoren