ZWEM- & WATERPOLOVERENIGING Nijkerk

header05.jpg

Instagram pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkFacebook pagina Zwem- en Waterpolovereniging NijkerkTwitter pagina  Zwem- en Waterpolovereniging Nijkerk

 

Verslag zwemwedstrijd 28 januari NZC #3 Harderwijk

Zaterdag 28 Januari hadden we de 3e wedstrijd van de NZC in Harderwijk. Met een gezellig team van 15 zwemmers zijn we nog een keer naar het oude zwembad van de Woelwaters gegaan. Dit was de laatste zwemwedstrijd in de oude Sypel. De volgende keer is het nieuwe zwembad in Harderwijk klaar.

Zwemploeg van Flevo in shirts en broekjes van Spring Team

De zwemmers waren gekleed in de nieuwe shirts van onze sponsor. Dit gaf meteen een goede uitstraling. Helaas hadden we bij de dames wat ziekmeldingen waardoor we niet in alle programma's een zwemmer hadden. Toch waren de overgebleven dames snel genoeg om overal mooie tijden te zwemmen. Bij de heren was de ploeg helemaal compleet. Jammer genoeg was op de laatste afstand de 4 * 50 wissel de woelwaters nog net iets sneller. Maar met in totaal 28 pr's hebben de zwemmers zeer goed gezwommen. 

Frans bezig aan zijn Vlinderslag

We staan nog steeds 9e in de tussenstand voor de competitie. De volgende en laatste wedstrijd van de NZC is op zaterdag 22 april as in Apeldoorn. Daar gaan we kijken of we nog 1 plaatsje kunnen stijgen zodat we bij de bovenste helft eindigen.

 

Flevo bij de dames estafette aflossing

Uitslagen van deze wedstrijd - link

 

 Tussenstand na 3 wedstrijden van de NZC